LanSchool in Nederland

LanSchool is in Nederland al tientallen jaren op veel scholen in gebruik. Daarbij wordt de ondersteuning tijdens de lessen als zeer waardevol ervaren, maar daarnaast worden ook de mogelijkheden om ongewenst Internet gebruik door de leerling te blokkeren zeer gewaardeerd.

Met Lanschool Air worden nu nieuwe wegen ingeslagen. De waardering voor deze nieuwe oplossing bij afstandsleren is groot.

Let op: In Nederland heeft LanSchool Air nog geen officiële release. U kunt het pakket nu al wel aanvragen voor een gratis proefperiode, maar de echte levering volgt later.

LanSchool wordt in Nederland vertegenwoordigd door Visiria Uitgeversmaatschappij.


U zult ons ervaren als een degelijk aanspreekpunt waar snel en adequaat op uw vragen en wensen gereageerd wordt. Als Certified Gold Dealer van LanSchool en de andere Lenovo producten doen we zeer ons best die status voor u waar te maken.

We kunnen veel vragen vlot beantwoorden maar soms moeten we echt even terug naar Amerika. Gelukkig: we weten waar we moeten zijn en onze lijnen naar de specialisten zijn heel kort. Maak daar zo nodig gebruik van!

Als er bijzondere vragen zijn, laat die dus voor een snelle afhandeling altijd even via ons lopen. U hebt snel antwoord – en wij steken er (soms) ook nog wat van op!

Voor onze gegevens: kijk even op de Contact-pagina.

Visiria Software is Official Dealer voor LanSchool en LanSchool Air. LanSchool en LanSchool Air zijn producten van Lenovo Software.